ICRA meta tag

For technical support for all editions of CSS HTML Validator. Includes bug reports.
Post Reply
webchief
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 2
Joined: Fri Jul 22, 2005 7:28 pm

ICRA meta tag

Post by webchief »

ICRA sends me this to put in the head:

<link rel="meta" href="http://localhost/labels.rdf" type="application/rdf+xml" title="ICRA labels"/>

but the Validator says:

Comment: An ICRA label (a rating "meta" tag) was not found in the "head" section of this document...

so, I'm confused.

Tom

User avatar
Lou
Rank V - Professional
Rank V - Professional
Posts: 282
Joined: Fri Jul 29, 2005 5:55 pm
Location: CO
Contact:

Post by Lou »

Me to!

<link rel="meta" href="./labels.rdf" type="application/rdf+xml" title="ICRA labels" />

When I use the ICRA 'Check our label' on my web page they give me an oky doky using this link.

CSE oversite of the "new" ICRA format?

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3471
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Post by Albert Wiersch »

Yes, CSE is not recognizing the new format. I'll work on a fix for the next update. Thanks for reporting this!
Image
Albert Wiersch

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3471
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Post by Albert Wiersch »

Hello all,

If you are using v7.00, then please try this configuration file update to address the ICRA label issue and let me know how it works:
http://www.htmlvalidator.com/htmlval70cfg.zip
Image
Albert Wiersch

User avatar
Lou
Rank V - Professional
Rank V - Professional
Posts: 282
Joined: Fri Jul 29, 2005 5:55 pm
Location: CO
Contact:

Post by Lou »

Tada! Albert It works fine. The warnning is resolved.

There was also a copy of htmlval70.cfg hidden in

C:\Documents and Settings\Lou\Application Data\AI Internet Solutions\CSE HTML Validator\7.0\

with only me on the PC I deleted all old copies and changed the "default configuration file" option. Multi user setups may need to change the copies in each users \Application Data\ area.

Thank you for the fix.

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3471
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Post by Albert Wiersch »

Lou wrote:Tada! Albert It works fine. The warnning is resolved.

There was also a copy of htmlval70.cfg hidden in

C:\Documents and Settings\Lou\Application Data\AI Internet Solutions\CSE HTML Validator\7.0\
Thanks. I need to make a note of that in the readme file that comes with the new configuration file. Most people will probably also have to replace the configuration file in the Application Data folder with the new one.
Image
Albert Wiersch

User avatar
Moritz
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 1
Joined: Sat Aug 20, 2005 11:39 am
Location: Topeka, KS, USA

Post by Moritz »

Works great for me! Imagine my chagrin when I go to label a new site, and they've changed their format! First stop, here, and boom, a solution already available. Thanks a lot Albert, you do great work!!! 8)

webchief
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 2
Joined: Fri Jul 22, 2005 7:28 pm

Way Cool!

Post by webchief »

We'd never see the vast majority of software developers react this fast. Thanks!

Post Reply