Linkcheck in version 14.* pro

For technical support for all editions of CSS HTML Validator. Includes bug reports.
Post Reply
salto
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 7
Joined: Wed Jun 22, 2005 3:13 am

Linkcheck in version 14.* pro

Post by salto » Thu Dec 19, 2013 6:32 am

Since I use version 14 Pro I do not succeed in generating a linkcheck report when validating a site.
I use Batchvalidation.
I enabled linkcheck -1 in the settings, like I didin earlier versions, but I only get a report of HTML errors, warnings etc.
I obviously do something very wrong, but have no clue what I can do to remedy this.
Help most welcome!

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3412
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Re: Linkcheck in version 14.* pro

Post by Albert Wiersch » Thu Dec 19, 2013 8:15 am

Hello,

I'm sorry for the trouble. I'll need more information to try to reproduce this and understand the problem.

First, what are your settings in the Batch Wizard Options, Tool to Use page?

Also, can you zip up the Batch Wizard report and email it to me at support at htmlvalidator dot com?

Thank you.
Image
Albert Wiersch

salto
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 7
Joined: Wed Jun 22, 2005 3:13 am

Re: Linkcheck in version 14.* pro

Post by salto » Fri Dec 20, 2013 9:31 am

Hi Albert,
Thank you, I found my mistake. I customized the linkcheck in Tools only. But I had to enable linkchecking in the Batch Wizard Tools to Use as well. That was very unclever of me.
Thank you for your help!
Best wishes.

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3412
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Re: Linkcheck in version 14.* pro

Post by Albert Wiersch » Fri Dec 20, 2013 10:02 am

Great! I'm glad the problem is solved. :D
Image
Albert Wiersch

Post Reply