Tools not showing on menu bar Beta 5

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
frank_s
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 7
Joined: Fri Nov 11, 2011 4:58 pm

Tools not showing on menu bar Beta 5

Post by frank_s »

I am new to using TopStyle and downloaded Version 4.0.0.92 and then discovered TopStyle Beta 5 and decided to give it a try before making the purchase.

On V4 on the menu bar in between HTML & Options is Tools I am unable to find this in the Beta 5 Version. Has this been moved or changed. I have tried going through options and cannot find a place to activate it.

Thank you,
Frank

User avatar
TopStyle Support
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 507
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:38 pm
Contact:

Re: Tools not showing on menu bar Beta 5

Post by TopStyle Support »

For TopStyle 5, we decided to re-design to menus. Items previously available under "Tools" should now be available elsewhere. Are you searching for something specific?

frank_s
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 7
Joined: Fri Nov 11, 2011 4:58 pm

Re: Tools not showing on menu bar Beta 5

Post by frank_s »

As stated in my original post I am new to your program and was working my way through the tutorial. In the tutorial it referred to using the Tools menu when I could not find it and this was a beta I felt compelled to alert you of the problem.
Which I now see was not a problem at all.

I found what I was looking for under another heading.

Thank you for your response and you have an excellent product.

Frank

Post Reply