selecting items

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
Davoid
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 4
Joined: Fri Apr 27, 2012 12:00 am

selecting items

Post by Davoid » Sun Apr 29, 2012 8:58 pm

Hello,

Is there a setting so that when I select text or item in preview panel it is also highlighted in the code window and if not could this be added to the upcoming version 5 (if its not already).

David

User avatar
TopStyle Support
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 507
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:38 pm
Contact:

Re: selecting items

Post by TopStyle Support » Mon Apr 30, 2012 2:38 am

Hi David,

This setting has been added to TopStyle 5, but it is Internet Explorer-only.

Thanks!

lionelts
Rank III - Intermediate
Rank III - Intermediate
Posts: 62
Joined: Sun Jul 29, 2012 2:18 pm

Re: selecting items

Post by lionelts » Mon Jul 30, 2012 6:14 pm

Does it specific to IE or to the rendering engine under IE ( window phone ie 6 7 8 9 ? ) . In which microsoft layout engine this behaviour ll work ?

lionelts
Rank III - Intermediate
Rank III - Intermediate
Posts: 62
Joined: Sun Jul 29, 2012 2:18 pm

Re: selecting items

Post by lionelts » Tue Aug 07, 2012 3:55 pm

thank's i test an i understand now : ie show border with xpath hiearchy when XRay show coloring area box .

Post Reply