Error when changing workspace

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
KBeng
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 9
Joined: Tue May 29, 2012 4:42 am

Error when changing workspace

Post by KBeng » Thu Aug 23, 2012 5:49 pm

TS throws an application error while changing the workspace with the toolbar dropdown.

Code: Select all

Error: Control '' has no parent window (EInvalidOperation)

Exceptions this session: 1
Unit: dxBar.pas
Procedure: CreateWnd
Line: 10019

Filename: D:\Localhost\development\index.html
X: 1
Y: 1

Application version: TopStyle Version 5.0.0.36 Beta
Registered: true
Active form: fExceptionDlg
Internet Explorer version: 9.0.8112.16421
Preview File: http://dev/index.html
Box Spy Enabled: true
Inspector Preview Enabled: false
Mozilla Gecko Preview Enabled: false
WebKit (Apple Safari) Preview Enabled: false
The feature itself is working fine while using the menu entries.

User avatar
TopStyle Support
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 507
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:38 pm
Contact:

Re: Error when changing workspace

Post by TopStyle Support » Thu Aug 30, 2012 6:34 am

Fixed in 5.0.0.38

Post Reply