Russian is not supported in TopSyle5

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
User avatar
DimitriAus
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 6
Joined: Thu Sep 15, 2011 7:10 am
Location: Sydney
Contact:

Russian is not supported in TopSyle5

Post by DimitriAus » Sun Apr 14, 2013 11:27 pm

I was about to perchase TopSyle5 but I cannot type Russian characters in it – garbage in preview and the browser, same bug as in TopStyle4. Win 64

User avatar
TopStyle Support
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 507
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:38 pm
Contact:

Re: Russian is not supported in TopSyle5

Post by TopStyle Support » Mon Apr 15, 2013 1:11 pm

Can you send me your document, please? support AT topstyle4 DOT com

Post Reply