Question: How to activate Umlaute for the Output

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
Teisba
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 2
Joined: Mon Aug 12, 2013 8:00 am

Question: How to activate Umlaute for the Output

Post by Teisba » Mon Aug 12, 2013 8:04 am

Hello,

as an german user i need the capability that the Preview Output shows "Umlaute" like "ä,ü,ö ..."

How can i activate this ?
---> Even Files who are shown correctly in other browsers are shown wrong in the preview !
So it must be a problem in TopStyle 5 not in my html pages ;) ...

User avatar
TopStyle Support
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 507
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:38 pm
Contact:

Re: Question: How to activate Umlaute for the Output

Post by TopStyle Support » Tue Aug 13, 2013 3:34 am

Can you send me your HTML document, please?

support AT topstyle4 DOT com

Thanks!

Teisba
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 2
Joined: Mon Aug 12, 2013 8:00 am

Re: Question: How to activate Umlaute for the Output

Post by Teisba » Tue Aug 13, 2013 4:17 am

done .. thx for your time :)

Post Reply