Buttons stopped working

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
fred8615
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 9
Joined: Fri May 03, 2013 8:49 am
Location: Sorrento, Louisiana

Buttons stopped working

Post by fred8615 » Thu Oct 24, 2013 9:17 am

The ones in the tabs like "Text," "Characters," etc. No button that inserts an html tag or character works. Other buttons work fine. Typing in tags works right too.

The error message says "Script error" and also says " '_objectTag' is undefined" for the tag buttons.

I updated to Windows 8.1 last Thursday, and hadn't used Topstyle 5 since then until yesterday. It was working fine before then, so I'm thinking it may be 8.1?

fred8615
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 9
Joined: Fri May 03, 2013 8:49 am
Location: Sorrento, Louisiana

Re: Buttons stopped working

Post by fred8615 » Thu Oct 31, 2013 10:17 am

Latest version fixed the problem! Thanks.

carlo
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 2
Joined: Sat Jul 12, 2014 9:23 am

Re: Buttons stopped working

Post by carlo » Sat Jul 12, 2014 9:27 am

I got the same error with the last version..

The error message says "Script error" and also says " '_objectTag' is undefined" for the tag buttons.

carlo
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 2
Joined: Sat Jul 12, 2014 9:23 am

Re: Buttons stopped working

Post by carlo » Wed Aug 06, 2014 2:22 pm

resolved insert

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=5" />

in the <head> tag.

Post Reply