Right Click -> Selection -> To Upper Case

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
Markos
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 3
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 am

Right Click -> Selection -> To Upper Case

Post by Markos » Tue Sep 23, 2014 2:14 am

I could really do with this being re-instated! We've still got Lower Case and Capitalize, but the upper case one has vanished in this latest version.

Markos
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 3
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:31 am

Re: Right Click -> Selection -> To Upper Case

Post by Markos » Thu Sep 25, 2014 1:17 pm

I take it back. I've found I can add this back in!

For anyone else with this "problem":-

Options -> Customize Editor Menu

Then navigate through the Commands tab to Selection -> Uppercase and drag "Uppercase" to the relevant part of the floating SubMenu Editor.

I have to take my hat off to you guys, TopStyle is SOOO powerful (been using it since v3!).

JSpav
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 3
Joined: Tue Apr 15, 2014 6:17 pm

Re: Right Click -> Selection -> To Upper Case

Post by JSpav » Sun Oct 05, 2014 4:40 pm

For those who prefer to use keyboard short cuts:
Ctrl-F8
Under left-hand tab, Standard Actions, select Capitalize (aka proper case); Lower case and Upper case.
Along the top of this dialogue click 'Copy', to make your own short cuts file.
Assign a combination to each.
A good mnemonic is Ctrl-Shift-U; Ctrl-Alt-U and Ctrl-Shift-Alt-u respectively.

Post Reply