Page 1 of 1

Error -102 when loading url http://localhost/....

Posted: Thu Mar 03, 2016 3:19 pm
by BATMan_Phln
I updated XAMPP. It's in the same folder that the original was in. Now the output window just shows an error. Error -102 when loading url http://localhost/(file name)

Thanks for any help!

Re: Error -102 when loading url http://localhost/....

Posted: Sat Mar 05, 2016 11:46 am
by BATMan_Phln
Anybody??

Re: Error -102 when loading url http://localhost/....

Posted: Thu Apr 28, 2016 6:17 pm
by BATMan_Phln
Should I shoot it?? LOL

Re: Error -102 when loading url http://localhost/....

Posted: Sun Aug 14, 2016 1:36 pm
by BATMan_Phln
Does anyone answer questions in this forum or is it abandoned??

Re: Error -102 when loading url http://localhost/....

Posted: Sun Aug 14, 2016 3:18 pm
by Lou
Can't tell from your post if you are talking about XAMPP, your browser or html validator. Have you gone to XAMPP control panel and started apache? is the file you are trying to open located in ./xampp/htdocs/ ?

If you just updated XAMPP, all indications are that, the installation is the problem. Check with the XAMPP user group for help.

Re: Error -102 when loading url http://localhost/....

Posted: Sun Aug 14, 2016 3:39 pm
by Albert Wiersch
BATMan_Phln wrote:Does anyone answer questions in this forum or is it abandoned??
The TopStyle developer is only issuing minor hot fixes right now. I don't think he regularly scans the TopStyle forums.

I agree with Lou though, it sounds like a server problem and not a TopStyle issue (since you posted this in a TopStyle forum). If not a server (XAMPP) issue then please supply more information and details and someone may be able to help.