Output preview panel

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
fenddev
Rank I - Novice
Rank I - Novice
Posts: 14
Joined: Sat Nov 07, 2009 4:44 am

Output preview panel

Post by fenddev » Mon Nov 16, 2009 2:25 am

not sure if this is a bug or a normal behavior, but it seems that the output preview doesent remember the scrollbar position, for example when working with loats of content and you scroll down to see the desired element and when clicking back to editor and writing more code the content on the preview panel will jump back on top, probably cause a refresh happens there, but it would be rly cool if the position of the scrollbar could be remembered somewhow ?

v4.0.0.68 / xp
v4.0.0.68 / Win7

User avatar
TopStyle Support
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 507
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:38 pm
Contact:

Re: Output preview panel

Post by TopStyle Support » Wed Nov 18, 2009 4:20 pm

Options (F8) > Preview > "Synchronize the preview with the editor position when editing HTML"

Or you can drag and undock the Preview panel, enlarge it, and maybe display it on your 2nd monitor.

Thanks, Stefan.

fenddev
Rank I - Novice
Rank I - Novice
Posts: 14
Joined: Sat Nov 07, 2009 4:44 am

Re: Output preview panel

Post by fenddev » Thu Nov 19, 2009 3:29 pm

exactly what i needed :D

yeah im using 2 monitors, where i preview in one and code in the other, but still i run out of space sometimes even in fullscreen :P

thx for help, best.

Post Reply