Standard drag & drop for selected text/code

Post anything about TopStyle here. NOTE: TopStyle has been discontinued.

Moderator: TopStyle Support

Post Reply
Kilos
Rank 0 - Newcomer
Rank 0 - Newcomer
Posts: 1
Joined: Thu Feb 11, 2010 12:12 pm
Location: Poland

Standard drag & drop for selected text/code

Post by Kilos » Fri Feb 12, 2010 8:30 am

Can't simple move selected piece of code several lines up or down without copying it... Am I missing something?
I use TopStyle for years and always missed this feature, but still got hope ;)

Regards

frazor
Rank II - Novice
Rank II - Novice
Posts: 24
Joined: Fri Jan 08, 2010 9:49 am

Re: Standard drag & drop for selected text/code

Post by frazor » Fri Feb 19, 2010 5:10 am

I think Stefan said he hopes to get this in for a future release. +1 from me either way.

frazor
Rank II - Novice
Rank II - Novice
Posts: 24
Joined: Fri Jan 08, 2010 9:49 am

Re: Standard drag & drop for selected text/code

Post by frazor » Fri Feb 19, 2010 5:11 am


Post Reply