batch script names

For topics about current BETA or future releases, including feature requests.
Post Reply
User avatar
roedygr
Rank V - Professional
Rank V - Professional
Posts: 370
Joined: Fri Feb 17, 2006 5:22 am
Location: Victoria BC Canada
Contact:

batch script names

Post by roedygr » Sat Jul 26, 2008 8:17 am

I find myself reloading batch scipts from scratch, even when the current one is already sitting there, simply because I can't be sure it is the script I want. The differences between scripts can be subtle, different sets of dirs, different options. These differences are not necessarily even visible.

It would be very nice if the name of the current batch script were displayed in the batch window. I think I asked for this some time ago, but I don't think I explained properly why I wanted the feature.

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3397
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Post by Albert Wiersch » Mon Jul 28, 2008 11:17 am

Could you explain this in more detail? Isn't the filename of the currently loaded target list already displayed in the Batch Wizard's title bar?
Image
Albert Wiersch

Post Reply