Spell Check issue

For topics about current BETA or future releases, including feature requests.
Post Reply
User avatar
MikeGale
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 710
Joined: Mon Dec 13, 2004 1:50 pm
Location: Tannhauser Gate

Spell Check issue

Post by MikeGale » Tue Jun 07, 2005 9:43 pm

I tested a page (integrated browser) and got a spurious spelling error.

This originated in a commented out section which structurally is like:

<!-- <div id="DE52b56055-92fc-4e7a-9967-58bd3204e5d1" class="IdentifiedAsSpellingError"><h3>Processing</h3></div> -->

The spell checker identified each instance of that class-name inside the div as an error.

User avatar
Albert Wiersch
Site Admin
Site Admin
Posts: 3425
Joined: Sat Dec 11, 2004 9:23 am
Location: Near Dallas, TX
Contact:

Post by Albert Wiersch » Wed Jun 08, 2005 8:27 am

Hi Mike,

There are some spelling options in the Validator Engine Options->Validator 1 Tab. If you don't want to check the spelling in comments during validations, then you can uncheck the Check spelling in comments option. CSE won't parse HTML in comments so it won't ignore the value of the "class" attribute when it's doing a spell check.

Another option might be to add the class-name to the user dictionary.
Image
Albert Wiersch

User avatar
MikeGale
Rank VI - Professional
Rank VI - Professional
Posts: 710
Joined: Mon Dec 13, 2004 1:50 pm
Location: Tannhauser Gate

Post by MikeGale » Wed Jun 08, 2005 2:43 pm

Thanks for that.

My intuitive expectation was that markup is parsed the same whether commented or not. (I've switched off spell checking within comments.)

Post Reply